بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

بتن ریزی با ماله پروانه ای تخصص ماست

انجام بتن ریزی با ماله پروانه ای(برقی) با استفاده از بتن آماده

استفاده از دوربین برای تراز و شیب زمین برای قالب بندی طبق دستور کارفرما

انجام سطح کار بصورت لیسه‌ای با ماله برقی ( هلی کوپتری )

نحوه اجرای تسطیح بتن با شمشه برقی

اجرای درز انبساط بتن توسط کاتر به ابعاد دلخواه

بتن ریزی کف محوطه سازی سخت لیسه ای ماله پروانه کفپوش بتنی با پودر ضد سایش رنگی

ما در کار خود حرفه ای هستیم

اجرای بتن ریزی با کادری مجرب و مجهز به دستگاه های به روز و سابقه بالغ بر ۹ سال ، در تمام نقاط کشور از ۵۰ متر مربع الی بی نهایت با بهترین کیفیت و کمترین زمان ممکن

  • کادر مجرب
  • دستگاه های بروز
  • بیش از ۹ سال سابقه
  • بهترین قیمت و کیفیت
تماس باما

مزایای بتن ریزی کف با ماله پروانه‌ای

صاف و میزان کردن سطح بتن به صورت یکپارچه

امکان صیقلی کردن سطح بتن برای استفاده بصورت کف سازی نهائی

اجرای بتن سخت بصورت خشک پاش و ملاتی در تمام نقاط کشور با بروزترین ماله ها و تراز لیزری با بهترین کیفیت و کمترین تلورانس با اکیپی حرفه‌ای…

آخرین پروژه های ما

بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
بتن ریزی کف سوله
بتن ریزی ماله پروانه ای
بتن ریزی ماله پروانه ای
ماله پروانه ای
بتن ریزی ماله پروانه ای
بتن ریزی ماله پروانه ای
بتن ریزی ماله پروانه ای
بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
بتن ریزی با ماله پروانه ای
بتن ریزی با ماله پروانه ای
بتن ریزی با ماله پروانه ای
تماس باما

ویدئو های بتن ریزی آذری بتن

_

بتن ریزی با ماله پروانه ای چیست؟

برای فرایند پرداخت و صاف نمودن بتن بر روی سطح نیاز به ابزارآلات متنوعی می باشد که یکی از مهمترین یا بهتر بگوییم کاربردی ترین این وسایل، بتن ریزی با ماله پروانه ای است. همان طور که می دانید بتن ریزی یکی از جذاب ترین مراحل در پروژه های عمرانی به حساب می آید که برای استحکام بخشیدن به قسمت های مختلف یک سازه اعم از کف، فونداسیون، سقف، زیر سازی و … مورد استفاده قرار می گیرد. حساسیت و دقت در این مرحله اهمیت بالایی دارد چرا که به صورت مستقیم با عمر و دوام ساختمان در ارتباط است. هر گونه بی احتیاطی و یا سهل انگاری در بتن ریزی منجر به ایجاد سازه هایی با مقاومت کم می شود که به مرور زمان می تواند عواقب خطرناکی همچون ریزش و تخریب به دنبال داشته باشد و نه تنها خسارت مالی بلکه می تواند موجب خسارت جانی برای صاحبان این سازه ها نیز شود. بدین ترتیب با توجه به نقش و اهمیت بتن ریزی در پروژه های عمرانی، یک پیمانکار نیاز به دانش و تجربه ای بالا دارد تا با استفاده از آن بتواند بهترین عملکرد را از خود نشان دهد. اما آیا فقط داشتن تجربه در این زمینه کافیست؟ خب مسلما نه. چرا که داشتن تجربه می تواند بر روی بخشی از کیفیت کار تاثیر بگذارد نه کل آن. بخشی دیگر نیز در گرو برخورداری از ابزارآلاتی تخصصی و کاربردی است. هر پیمانکاری که عملیات ساخت و ساز را انجام می دهد بایستی مجهز به ابزارآلاتی کامل و صد البته کاربردی و مفید باشد تا از طریق آنها بتواند پروژه های ساختمانی را به موقع و با بهترین کیفیت تحویل دهد. برای عملیات بتن ریزی از ابزارآلات مختلفی استفاده می شود که یکی از آن ها، ماله پروانه ای است و از تخصصی ترین و به روزترین تجهیزات، به جهت پرداخت و صاف نمودن بتن بر روی سطوح محسوب می گردد. این وسیله گرچه قیمت بالاتری نسبت به سایر وسایل ساده بتن ریزی دارد اما بسیار کاربردی و مفیدتر می باشد به گونه ای که قادر است حجم بالایی از بتن ریزی را در کوتاه ترین زمان ممکن با بالاترین درجه کیفیت به انجام برساند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد می کنیم که ادامه این مقاله را از دست ندهید چرا که می خواهیم به شرح کاملی از این ابزار پرکاربرد بپردازیم پس تا پایان ما راهمراهی بفرمایید.

بتن ریزی با ماله پروانه ای را بیشتر بشناسیم

قبل از اینکه به شرح کاملی از اجرای عملیات بتن ریزی با ماله پروانه ای بپردازیم بهتر است که قدری درباره این ابزار صحبت کنیم؛ اینکه اصلا چیست و چه کاربردی دارد؟ چرا باید از ماله پروانه ای در پروژه های عمرانی خود استفاده کرد؟ به چند دسته تقسیم می شود؟ چه سایزی از این دستگاه برای انواع عملیات مناسب است؟ و … شاید اینها بخشی از سوالات شما عزیزان  درباره این دستگاه باشد که ذهنتان را به خود مشغول کرده است و ما در ادامه قصد داریم به تک تک آنها پاسخ دهیم تا بیشتر با کارایی ماله پروانه ای برای امور ساخت و ساز خود آشنا شوید. حال کار خود را با چیستی این دستگاه آغاز می کنیم؛

ماله پروانه ای با نام انگلیسی Power Trowel عبارت است از وسیله ای پرکاربرد و مفید، که از آن به منظور پرداخت و صاف نمودن عملیات مربوط به بتن ریزی در پروژه های ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله در بازار تحت عنوان ماله موتوری و یا ماله برقی نیز شهرت دارد. همان طور که می دانید هر سازه برای استحکام چند برابری نیاز به اجرای بتن ریزی در قسمت هایی همچون کف، سقف، بدنه و … دارد و فرقی نمی کند این سازه یک ساختمان کامل باشد یا یک پارکینگ و یا یک محوطه. در هر صورت بتن ریزی از اصلی ترین فرایندهایست که مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو پیمانکاران و یا شرکت های ساختمانی برای اینکه بتوانند پرداخت و صاف نمودن سطح آغشته به بتن را به راحتی هر چه تمام تر نجام دهند بایستی از تجهیزات سبک و کاربردی برخوردار باشند تا با بهره گرفتن از آنها بتوانند عملیات بتن ریزی را به بهترین شکل و در کوتاه ترین زمان به اجرا درآورند. در این بین ماله پروانه ای نیز به دلیل داشتن این خصوصیت گزینه ای ایده آل برای آنها می باشد. ماله پروانه ای به قدری کاربردی و مفید است که می توان آن را عصای دست پیمانکاران تلقی نمود. مثلا فرض کنید که به شرکتی پروژه ساخت یک استادیوم ورزشی داده شده و موظف است که در زمان مشخصی آن را تحویل دهد، در چنین شرایطی آیا می توان عملیات هموار نمودن و یا صاف کردن بتن کف این ورزشگاه را با ابزارهای ساده ای انجام داد؟ مسلما این کار بسیار به زمان نیاز دارد که از حوصله افراد خارج است. در این حالت برخورداری از ماله پروانه ای می تواند به کمک پیمانکار بیاید و وی را در تحویل به موقع پروژه یاری کند.

انواع ماله پروانه ای از ابعاد مختلف

برای بتن ریزی با ماله پروانه ای شما می توانید از انواع مختلف این دستگاه استفاده کنید زیرا هر کدام دارای ویژگی و کاربرد های خاص خود می باشند که با توجه به نیاز و شرایط می توانید از وجود آنها نهایت بهره و استفاده را ببرید. ماله پروانه ای بر اساس معیارهای مختلفی به دسته هایی تقسیم می شوند از آن جمله:

1- از نظر هندلینگ: بر این اساس ماله پروانه ای شامل نوع دستی و سر نشین دار است که کاربرد هر کدام متفاوت می باشد. از نوع دستی برای پروژه های کوچک و سبک و از نوع سرنشین دار برای پروژه های سنگین با حجم بالا به کار گرفته می شود. در حالت سرنشین دار اپراتور یا فرد مسئول بر روی جایگاه مخصوصی که در بالای ماله پروانه ای قرار دارد می نشیند و عملیات تسطیح را انجام می دهد این مدل از ماله برای نمایشگاه ها، استادیوم ها، فرودگاه ها و … بیشترین کاربرد را دارد. در نوع دستی، فردی که مسئول انجام این کار است دسته ماله را برای صاف نمودن بتن تنظیم می کند.

2- از نظر منبع تغذیه و نوع محرکه: بر اساس این پارامتر موتور ماله پروانه ای به سه نوع برقی، گازوئیلی یا همان دیزیلی و بنزینی تقسیم می شود. که معمولا نوع گازوئیلی کاربرد چندانی ندارد.

3- از نظر کفه شناور: بر اساس این معیار، کفه شناور دستگاه ماله پروانه ای، به دو دسته دیسکی و پره ای تقسیم می شود که هر کدام از آنها کاربردهای متفاوتی در عملیات بتن ریزی دارند.

ماله پروانه ای دارای چه سایز و اندازه ای می باشد؟

در بتن ریزی با ماله پروانه ای با توجه به حجم و وسعت کار از سایزهای متغییری به کار گرفته می شود. اگر حجم کار زیاد باشد بایستی از دستگاه هایی که بزرگتراند و توان بالاتری دارند استفاده نمود، اما اگر کار کم حجم و سبک باشد ماله پروانه ای کوچک و جمع و جور نیز از پس فرایند صاف نمودن بتن بر خواهند آمد. از این رو به هنگام خرید این دستگاه توجه داشته باشید که محدوده کاری شما در چه سطحی قرار دارد تا بر اساس آن بتوانید انتخابی ایده آل برای خود رقم بزنید. ماله پروانه ای از نظر قطر شناور دیسکی در اندازه های 24، 30، 36، 46، و 48 اینچی به بازار عرضه می شوند. همان طور که ملاحظه کردید این دستگاه قطرهای مختلفی دارد تا شما بتوانید با توجه به نیازخود آن را خریداری کنید. قطرهای کوچک همچون 24 اینچی برای صاف کردن لبه ها و یا قسمت های کوچک مناسب است در حالیکه نوع 48 اینچی برای مسطح کردن انواع سطوح بزرگ همانند کف فرودگاه و یا نمایشگاه ها به کار گرفته می شود. به طور کلی اگر مساحت سطح مد نظر کمتر از 1000 متر مربع است ماله پروانه ای با قطر 24، 30 و 36 می تواند جوابگوی حجم کار باشد و اگر این سطح بیشتر از 1000 متر مربع باشد بایستی قطر های بزرگتری همچون 46 و 48 را خریداری نمود.

در ماله پروانه هایی که دارای شناور پره ای هستند تقسیم بندی مطابق با سایز و اندازه، نیز متغیر است که بر این اساس، دستگاه ماله پروانه ای در سایزهای 60، 75، 90 و 120 سانتی متر تولید و روانه بازار می شوند. در این مدل از دستگاه همچون نوع دیسکی هر چه که قطر و سایز بزرگتر باشد طبیعتا حجم بیشتری از کار را می تواند تسطیح کند و عکس این حالت نیز صادق است. به عنوان مثال از ماله پروانه ای با سایز کوچک همچون 60 سانتی متری برای صاف نمودن کنج و لبه های کوچک یک سازه مورد استفاده قرار می گیرد.

مهمترین مزایای و معایب بتن ریزی با ماله پروانه ای

بتن ریزی با ماله پروانه ای از کاربرد بسیار گسترده ای در بحث ساخت و ساز برخوردار است که تمام اهداف آن به ارمغان آوردن راحتی و رفاه برای کاربران خود می باشد. اما از مهمترین مزایای این دستگاه می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:

1- اولین رسالت این دستگاه صاف و تسطیح نمودن بتن بر روی سطوح با سرعت بالا است. اگر کارفرما از شما خواسته که هر چه زوذتر بایستی پروژه ساختمانی خود را تحویل دهید، انتخاب چنین دستگاهی می تواند در زمینه بتن ریزی که یکی از مهمترین مراحل ساخت و ساز به حساب می آید شما را یاری کند. ماله پروانه ای قادر است در کوتاه ترین زمان ممکن با بالاترین کیفیت حجم گسترده ای از سطح را ماله کشی نماید.

2- به وجود نیامدن ترک بر سطح بتن از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه می باشد. زمانی که ماله کشی بتن بر روی سطح به صورت تمیز و با دقت انجام گیرد دیگر شاهد ایجاد ترک بر روی سطح نخواهیم بود که این دستگاه با دقت بالا و یکدست نمودن بتن، مانع از ایجاد ترک می گردد.

3-ماله پروانه ای قادر است که لبه و گوشه و کنار سطوح را به خوبی هموار نماید. یکی از سخت ترین قسمت ها، لبه ها و کنج های ساختمان هستند که معمولا به دلیل دسترسی نه چندان آسان به آنها و همچنین شمشه کشی غیر حرفه ای، کار هموار نمودن گاهی اوقات تمیز در نمی آید که در چنین شرایطی استفاده از ماله پروانه ای می تواند با کارایی بالا یکدستی را به ارمغان بیاورد.

4- حباب های ایجاد شده بر روی سطح بتن با استفاده از این دستگاه به راحتی از این می روند. از ویژگی جالبی که ماله پروانه ای دارد این است که وقتی بر روی سطح آغشته به بتن قرار می گیرد به علت فشرده سازی و متراکم نمودن بتن، مانع از تشکیل هر گونه حباب و سوراخ های ریز بر روی سطوح می شود.

در کنار این مزایا، ماله پروانه ای دارای عیوبی نیز می باشد و آن هم قیمت نسبتا بالای این دستگاه است که شاید بسیاری از پیمانکاران از نظر اقتصادی قادر به خرید آن نباشند. اما از آنجایی که بسیار کاربردی محسوب می شود آنهایی که قادر به خرید نیستند سعی می کنند با اجاره نمودن بتوانند بخش عمده ای از کارهای سازه ای خود را جلو بیندازند.

اجرای عملیات بتن ریزی با ماله پروانه ای

بتن ریزی با ماله پروانه ای بهتر است که به صورت تدریجی و مرحله ای انجام بگیرد تا فرایند ماله کشی و تسطیح به خوبی و منظم بر روی سطح پیاده سازی شود. معمولا به هنگام کار با این دستگاه، عملیات بتن ریزی طی دو مرحله به قرار زیر صورت می گیرد:

1- مرحله تسطیح: دراین مرحله، ابتدا سطح مد نظر که می تواند کف، سقف، دیوار و … باشد را آغشته به بتن می کنند سپس سینی یا تیغه ای که برای صاف نمودن به کار گرفته می شود را در زیر ماله پروانه ای قرار می دهند و عملیات مربوط به تسطیح و هموار نمودن را چندین بار بر روی سطح تکرار می کنند تا با صاف شدن هر چه بهتر، فرایند پرداخت به خوبی بر روی آن انجام گیرد.

2- مرحله پرداخت نهایی: برای اینکه عملیات بتن ریزی به طور حرفه ای تر صورت بپذیرد وجود این مرحله بسیار حائز اهمیت است. بدین ترتیب تغیه هایی را که در مرحله اول در قسمت زیرین ماله پروانه ای نصب نموده اند خارج و آنها را روی دستگاه تعبیه می کنند تا با فشرده سازی هر چه بیشتر سطحی صاف و صیقل خورده به راحتی شکل بگیرد.